Algemene Voorwaarden

www.eifelbricks.com is onze website, onze webshop met heel veel lego onderdelen.

Anneke en John de Reuver
Gassenflur 21
54552 Schönbach (in de mooie Duitse Vulkaaneifel - gemeente Daun)
e-mail: gassenflur@gmail.com.
Betalingen - hierbij onze gegevens:
IBAN nr NL04INGB0009517685
BIC nr INGBNL2A
t.n.v.: P.W.J. de Reuver
Bij veruit meeste banken binnen Europa is naam + IBAN nummer voldoende.

IBAN en SEPA nummer zijn hetzelfde.

Für Deutsche Kunden senden wir unsere Deutsche Daten von Deutsche Bank Konto.
Wij verzenden Päckchen Europa met Deutsche Post en Pakketten met DHL Duitsland.
Alleen DHL Pakketten zijn verzekerd tot 500 euro, voor alle andere zendingen hebben wij de plicht om te kunnen aantonen dat het verzonden is, maar wij zijn niet verplicht enige vergoeding voor niet leveren of beschadeging van goederen te geven.
Alle orders tot 20 verschillende onderdelen worden meestal binnen 24 uur na ontvangst betaling verzonden.. Voor orders met veel verschillende artikelen gaat dit navernant langer duren. U krijgt altijd bericht als uw betaling binnen is en als dit verzonden is.

Wilt u toevoegen - dat kan alleen als bestelling niet is ingepakt en gefrankeerd - alleen dan kan het wel via webshop. Toeslag is dan 2 euro per toevoeging ongeacht wat en hoeveel u toevoegd. Dit is in plaats van de door webshop berekende verezendkosten voor extra toevoeging.

Bij foutjes levering - wij zijn geen robots en kunnen foutjes maken - in dat geval even mail met opgave van foutief geleverde onderdelen - nummer, kleur, omschrijving, aantal, bij voorkeur met foto's. Wij gaan dan proberen dit z.s.m. voor u op te lossen. Echter indien prijs van foutief geleverde onderdelen lager zijn dan kosten van nazending, Leveren wij dit bij volgende order. Op verzoek vergoeden wij u de niet geleverde onderdelen door terugstorting op uw rekening mail dan even. Bij foutjes dit z.s.m. melden, dat binnen 1-2 dagen na ontvangst. Uiterlijk binnen 7 dagen.

Vergoedingen worden altijd tegen dagprijs afgerekend. Als artikel duurder is dan wat u heeft betaald ontvangt u meer dan wat is betaald, is artikel goedkoper dan wat u heeft betaald dan ontvangt u minder dan wat is betaald.

Bij tekort voorraad komt direct geld terug - bij levering of via bank - dus niet - zoals bij meeste webshops met tegoedbon. Dat vinden wij niet netjes.

U heeft altijd het recht uw geld terug te vragen als wij niet binnen 30 dagen kunnen leveren,
Een e-mail is dan voldoende, per omgaande komt storting.
Als verzendkosten hoger of lager zijn dan u heeft opgegeven, mailen wij u.
Wilt u order annuleren, dan gaarne dat z.s.m.
Als zonder mail geen betaling binnen 1 week binnen is, annuleren wij uw bestelling.
Een mailtje van u is wel netter.