Over ons

Wij zijn webshop begonnen uit onvrede hoe de zogenaamde grote webshops omgaan met hun klanten. Ik heb dit zelf ondervonden.

Ik bestelde 8 verschillende onderdelen, van elk meerderen. Bestelling was minder dan 20 euro en alles was volgens webshop in voorraad. Dit gewoon betaald - verder alleen automatische bevestiging dat betaling en bestelling waren ontvangen.
Pas na ruim 3 weken kreeg ik betaling retour - helaas niet in voorraad.
Geen verdere mail of excuses.
Zo ga je niet met klanten om!.
Vergelijkbare ervaringen heb ik meerdere keren gehad met zelfde club - maar ook met andere webshops.
Via marktplaats sets of onderdelen aanbieden voor te gekke prijs, betaling ontvangen en dan met noorderzon vertrekken. Levering krijg je nooit.Geld terug ook niet.
Pas daarom zeker op voor aanbieders die paar dagen of een week bij marktplaats zijn aangemeld. Die hebben elke paar dagen nieuw account bij marktplaats.
Wij zijn voor duidelijkheid, al onze gegevens en waar wij wonen, staat duidelijk in onze webshop en orderbevestiging.
Een gewaarschuuwd mens telt voor 2. Het maakt niet uit of leverancier uit Nederland, Duitsland of China komt. U bepaalt zelf of u daar wel of niet wilt bestellen. De meeste van onze klanten bestellen na eerste keer ook opnieuw, die hebben dus goede ervaring met ons.
Wij hopen dat ook u positief over ons bent, zo niet, mail dan even, problemen zijn er om opgelost te worden. Inmiddels behoren wij met ca. 4 miljoen onderdelen en ruim 12.000 verschillende onderdelen in voorraad ook tot de grote webshops, alleen wij verkopen alleen NIEUWE onderdelen!

Wij leveren uitsluitend in de EU landen. Als u van buiten Europa komt kunt u zich niet registeren als klant. Wij leveren niet buiten Europa.

Wij proberen ons assortiment zo compleet mogelijk aan te bieden, voor stenen, plaatjes, tegels, dakstenen, liftarms en nog veel meer in alle kleuren. Een compleet aanbod voorkomt dat u elders - voor extra verzendkosten - moet bestellen.
Daarnaast ook heel veel met extra lage prijzen in 10, 20, 50 en 100 stuks sets. Die zijn altijd zeer scherp in prijs. Dit is voor ons overstock - te veel voorraad. Doe er uw voordeel mee als u dit kunt gebruiken.
www.eifelbricks.com - John de Reuver - Schönbach - Deutsche Vulkan Eifel.