Webshop info

www.eifelbricks.com is onze website, onze webshop met heel veel lego onderdelen.

Anneke en John de Reuver
Gassenflur 21
54552 Schönbach (in de mooie Duitse Vulkaaneifel)
Natuurlijk kunt u bestellingen ook bij ons afhalen, dit alleen bij vooruitbestellen via onze webshop.
e-mail: gassenflur@gmail.com
Betalingen van onze Nederlandse klanten gaarne op girorekeningnummer: 9517685 t.n.v.: P.W.J. de Reuver.
Heel Nederland gaat over naar IBAN - hierbij onze gegevens:
IBAN nr NL04INGB0009517685 BIC nr INGBNL2A t.n.v.: P.W.J. de Reuver

Für unsere Deutsche Kunden:
Sie können Überweisung auf unsere Deutsche Konto machen
Volksbank RheinAhrEifel eG
Inhaber: John de Reuver
IBAN: DE04577615910398506000
BIC: GENODED1BNA

Wij verzenden Postzending Europa met Deutsche Post en Pakketten met DHL Duitsland. Alle tarieven voor verzending zijn inclusief verpakkingskosten.
Alleen DHL Pakketten van 2 kg en meer zijn verzekerd tot 500 euro, voor alle andere zendingen hebben wij de plicht om te kunnen aantonen dat het verzonden is, maar wij zijn niet verplicht enige vergoeding voor niet leveren of beschadiging van goederen te geven.
Voor post zendingen geld ook dat wij de plicht hebben om te kunnen aantonen dat het verzonden is, maar wij zijn niet verplicht enige vergoeding voor niet leveren of beschadiging van goederen te geven.

Ons advies: Geen postzending te plaatsen met waarde van meer dan 100 euro. Postzendingen hebben geen trace of verzekering. U draagt zelf risico van verzenden. Wij hebben optie ingebouwd in webshop voor verzenden met DHL. verzekerd tot 500 euro en met trace. Daarnaast optie voor verzenden met Post.nl. (voor klanten met Nederlands adres) Dat is met trace en komt normaal 1-2 dagen na verzenden bij u thuis. Voor verzenden via Post.nl rijden wij ca. 400 km naar Nederlands Postkantoor, dat is gemiddeld 12x per jaar. Wij streven erna om elke maand tenminste 1x naar NL te rijden. Als datum voor NL zending bekend is staat dit op homepage.

Alle orders tot 20 verschillende onderdelen worden meestal binnen 24 uur na ontvangst betaling verzonden.. Voor orders met veel verschillende artikelen gaat dit navenant langer duren. U krijgt altijd bericht als uw betaling binnen is en als dit verzonden is.
Extreem lage orders zoals b.v. 30 of meer verschillende onderdelen voor 10 euro kunnen wij weigeren of toeslag berekenen,
Als uw bestelling niet is betaald wordt dit door webhop automatisch verwijderd, na 7 dagen.
Heeft u betaald en wij hebben uw order verzameld en u wilt dan nog annuleren, dan brengen wij kosten van verzamelen - 0,25 euro per verschillend onderdeel = regel bij uw bestelling (dit met minimum van 5 euro) plus eventuele verzend en verpakkingskosten in mindering op terugbetaling.
Een mailtje voor annuleren van bestelling is natuurlijk veel netter en geeft andere legofans gelegenheid dit te kopen.
U heeft altijd het recht uw geld terug te vragen als wij niet binnen 30 dagen kunnen leveren,
Een e-mail is dan voldoende, per omgaande komt storting.
Normaal mailen wij u als wij onderdeel niet kunnen leveren.

Bij foutjes levering - wij zijn geen robots en kunnen foutjes maken - in dat geval even mail met opgave van foutief geleverde onderdelen - nummer, kleur, omschrijving, aantal, bij voorkeur met foto's. Wij gaan dan proberen dit z.s.m. voor u op te lossen. Echter indien prijs van foutief geleverde onderdelen lager zijn dan kosten van nazending, vergoeden wij u de niet geleverde onderdelen door terugstorting op uw rekening.

Bij tekort voorraad komt direct geld terug - bij levering of via bank - dus niet - zoals bij meeste webshops met tegoedbon. Dat vinden wij niet netjes.