Verzending

In onze webshop maken wij gebruik van schatting van het gewicht van de zending, dat bepaalt de verzendkosten. U kunt dan kiezen tussen postzending zonder tracenummer en risico voor uzelf (indien gewicht binnen 2 kg past) of Verzekerde DHL zending met trace.

Alle bestellingen verzenden wij - standaard - met Deutsche Post/DHL, is in Duitsland een bedrijf.

Daarnaast wordt heel veel meer besteld, sommige onderdelen zijn wij uitvekocht, wij werken eraan om weer nieuwe onderdelen in te kopen, soms is dat alleen met hogere prijs mogelijk.

Wekelijks worden er 5000 - 15000 nieuwe onderdelen toegevoegd aan onze webshop. En ook ca. 10000 onderdelen verkocht.

DHL zending met verzekering tot 500 euro en tracenummer kan v.a. 16 euro.

Nieuw januari 2021: Voor 10 euro kunnen wij nu ook - als dat past - brievenbusdoos verzenden met tracenummer en verzekering, voor 10 euro. Beperkt tot max. 30 euro en alleen als dat past in brievenbus.
Wij mailen altijd trace van zending. Daar kunt u zien waar uw pakket is. Afhalen - voor als u niet thuis was - kunt u op DHL Pakket Punt.

Prijsstijging brievenbusdoos en pakket per 1-7-23 kwam ook voor ons onverwacht. Door beperkt goedkopere brievenbusdozen te kunnen inkopen en deels hergebruik van dozen, hebben wij prijsstijging kunnen voorkomen.

Even in enveloppe mag niet internationaal worden verzonden. Al die briefzendingen worden in beslag genomen en vernietigd.

Levering komt met DHL, Nederlandse Post - of Selectvracht. Dit is afhankelijk hoe uw zending in sorteercentrum wordt gesorteerd, hierop hebben wij geen invloed. Bij sortering naar post zending kunt u levering na 3-15 werkdagen verwachten. Bij sortering naar Selectvracht is dat 5-20 werkdagen.

Status: Verwerkt en Verzonden wil zeggen dat uw bestelling is of binnen 24 uur wordt verzonden. Wat in brievenbus past posten wij in brievenbus in ons dorp, die wordt volgende werkdag tussen 7 en 8 uur geleegd en verzonden.

Leverigen Pakket DHL tot 2, 5, 10 of 20 kg of meer krijgt u trace nummer en wordt verzekerd verzonden (tot 500 euro). Levering komt gemiddeld na 3-10 werkdagen bij u.
In drukke decembermaand kunnen leveringen wel later worden bezorgd. Hou daar rekening mee.

Als u pakket terugstuurt met : retour afzender, moeten wij 10 euro betalen. Dit mag alleen als wij u daarvoor toestemming hebben gegeven, als u niet huis bent en pakket niet afhaalt zijn die extra kosten voor uw rekening.

Wij mailen altijd trace van zending. Daar kunt u zien waar uw pakket is. Afhalen kunt u op DHL Pakket Punt,

Ook zijn 24,25,26,31 dec. en 1 jan. geen werkdag. Ook zijn er in Duitsland veel meer dagen die geen werkdagen zijn dan in NL - wij reageren altijd heel snel op uw mail, maar soms kunnen wij hierdoor niet - of vertraagd verzenden.
Lego on-line verzenden lukt - helaas - nog niet.

Heeft u familie, vrienden of kennissen in Duitsland, verzenden naar Duits adres is veel goedkoper. Afhannkelijk van volume en gewicht kan dit meer dan 50% goedkoper zijn. Vermeld bij afleveradres Duitse adres. Wij berekenen verzendkosten handmatig. Wat u moet betalen komt via onze mail.

Als betaling bij ons binnen is verzenden wij dit zo spoedig mogelijk
Betaling gaarne weer op bekende nummer:
IBAN: NL04INGB0009517685 t.n.v. P.W.J. de Reuver

Beste Lego Groet John

Het e-mail adres bestellingen@eifelbricks.com wordt alleen door software van webshop gebruikt om u automatisch te berichten over status van bestelling. Dit mail adres niet gebruiken voor vragen te stellen, de automaat kan niet antwoorden! Wilt u antwoord, mail dan naar gassenflur@gmail.com.

Als u bij aanmelding als klant, fake adres opgeeft of adres buiten EU wordt die verwijderd.

I.v.m. Stakingsakties kunnen leveringen meerdere dagen vertraging geven. Onze excusses daarvoor.